Portfolio

ARBETE SOM GETT RESULTAT

Malmö Redhawks

Malmö Redhawks

Malmö Redhawks har under många år försökt hitta den bästa lösningen för oss och har gått från att äga hela processen själv till hel-outsourcat med Intersport. Ecomatic tog fram en ny stilren och funktionell design, och byggde en webbshop baserad på e-handelsplattformen WordPress, med WooComerce som Malmö Redhawks kunde arbeta med.

Veidec

Veidec

Ett digitalt helhetsgrepp tillsammans med Ecomatic. Veidec fortsätter att ta nya marknadsandelar genom en digital helhetslösning med Ecomatic som teknisk partner. Med en ny B2B e-handel, ett PIM-system, ett marketing automation verktyg och en B2B app, är bolaget rustat för att fortsätta sin hållbara tillväxt inom fordons- och tillverkningsindust...

Touchize

Touchize

För e-handlare betyder samarbetet mellan Touchize och Ecomatic mer produkter i varukorgen, högre försäljningsvärde vid varje utcheckning och fler konverteringar. Stefan Mumm, produktutvecklingschef på Touchize, lyfter fram utvecklarna på Ecomatic och deras betydelse för att kunna rulla ut applikationen på Prestashop-plattformen.

Zatista

Zatista

Zatistas webbshop är skräddarsydd för att erbjuda köpare och säljare ett smidigt sätt att snabbt hitta rätt i en uppsjö av konst i en rad olika stilar. Webbshoppen har blivit en modern e-handelsbutik där produkten framhävs på ett tilltalande sätt.

Billmate

Billmate

Billmate växer så det knakar. Genom att involvera Ecomatic för integrationen av betallösningar har man kunnat fortsätta tillväxten utan att drabbas av flaskhalsar med åtföljande växtvärk.

Pin It on Pinterest