Portfolio

ARBETE SOM GETT RESULTAT

Touchize

Touchize

För e-handlare betyder samarbetet mellan Touchize och Ecomatic mer produkter i varukorgen, högre försäljningsvärde vid varje utcheckning och fler konverteringar. Stefan Mumm, produktutvecklingschef på Touchize, lyfter fram utvecklarna på Ecomatic och deras betydelse för att kunna rulla ut applikationen på Prestashop-plattformen.

Zatista

Zatista

Zatistas webbshop är skräddarsydd för att erbjuda köpare och säljare ett smidigt sätt att snabbt hitta rätt i en uppsjö av konst i en rad olika stilar. Webbshoppen har blivit en modern e-handelsbutik där produkten framhävs på ett tilltalande sätt.

Lampan

Lampan

Den ursprungliga e-handelsplattformen hyrdes in av Lampans företagsledning. När behovet av en ny och modernare e-handelsbutik uppstod var det inte längre ett alternativ.

Friluftsvaror

Friluftsvaror

Att starta en e-handel med egna varumärken av hög kvalitet kändes som ett måste för företagsledningen. Men shopen upplevdes efter ett tag som omodern och bolagets lagerstatus var inte alltid uppdaterad.

Billmate

Billmate

Billmate växer så det knakar. Genom att involvera Ecomatic för integrationen av betallösningar har man kunnat fortsätta tillväxten utan att drabbas av flaskhalsar med åtföljande växtvärk.

Pin It on Pinterest