Portfolio

ARBETE SOM GETT RESULTAT

Eloped

Eloped

Malmöbaserade Eloped har sedan 2007 revolutionerat elfordons-branschen och är påväg mot ännu en expansion. Ecomatic är stolta över att valet föll på oss när en ny e-handelspartner skulle väljas. Att vi får vara en del av denna resa mot en mer hållbar och tillgänglig värld är för oss både stort och viktigt.

Light My Fire

Light My Fire

Vi har fått en ny kund i Malmöbaserade och innovativa företaget Light My Fire. Företaget som producerar smarta produkter för aktiva livsnjutare i miljöcertifierad plast och distribuerar varor till hela världen. Den mest kända produkten är nog deras “Spork”, som är en kombination av en sked och en gaffel.

Padelcourt no.9

Padelcourt no.9

För att underlätta arbetet med affärsnätverket, som idag består av ett 70-tal företag, byggdes en medlemsportal med vår e-handelslösning, som är unik för nätverkets medlemmar. Detta kommer att underlätta de administrativa arbetsuppgifterna för Padelcourt no. 9 och det kommer även leda till en ökad interaktion mellan medlemsföretagen.

Lilly Nails

Lilly Nails

Med en expansiv tillväxt sedan starten 2008 är Göteborgsbaserade företaget Lillynails idag en ledande distributör av professionella nagel- och fransprodukter. Med en väl utvecklad e-handel och ett nytt implementerat lagerstöd är siktet inställt på att fortsätta växa genom att sälja högklassiga produkter till utbildade diplomerade nagelterapeuter.

Malmö Redhawks

Malmö Redhawks

Malmö Redhawks har under många år försökt hitta den bästa lösningen för oss och har gått från att äga hela processen själv till hel-outsourcat med Intersport. Ecomatic tog fram en ny stilren och funktionell design, och byggde en webbshop baserad på e-handelsplattformen WordPress, med WooComerce som Malmö Redhawks kunde arbeta med.

Veidec

Veidec

Ett digitalt helhetsgrepp tillsammans med Ecomatic. Veidec fortsätter att ta nya marknadsandelar genom en digital helhetslösning med Ecomatic som teknisk partner. Med en ny B2B e-handel, ett PIM-system, ett marketing automation verktyg och en B2B app, är bolaget rustat för att fortsätta sin hållbara tillväxt inom fordons- och tillverkningsindust...

Touchize

Touchize

För e-handlare betyder samarbetet mellan Touchize och Ecomatic mer produkter i varukorgen, högre försäljningsvärde vid varje utcheckning och fler konverteringar. Stefan Mumm, produktutvecklingschef på Touchize, lyfter fram utvecklarna på Ecomatic och deras betydelse för att kunna rulla ut applikationen på Prestashop-plattformen.

Zatista

Zatista

Zatistas webbshop är skräddarsydd för att erbjuda köpare och säljare ett smidigt sätt att snabbt hitta rätt i en uppsjö av konst i en rad olika stilar. Webbshoppen har blivit en modern e-handelsbutik där produkten framhävs på ett tilltalande sätt.

Billmate

Billmate

Billmate växer så det knakar. Genom att involvera Ecomatic för integrationen av betallösningar har man kunnat fortsätta tillväxten utan att drabbas av flaskhalsar med åtföljande växtvärk.

Pin It on Pinterest