Billmate

Billmate växer så det knakar. Genom att involvera Ecomatic för integrationen av betallösningar har man kunnat fortsätta tillväxten utan att drabbas av flaskhalsar med åtföljande växtvärk.
Tillsammans har Billmate och Ecomatic tagit fram modullösningar för den 
uppdaterade Magento 2-plattformen som nyligen lanserats.

UTMANING

Invoice och Billmate insåg tidigt betydelsen av att vara flexibla, kundnära och lyhörda. Fram till att samarbetet med Ecomatic inleddes gjorde bolaget det mesta “in house”. I den kraftiga tillväxtens spår blev beslutet att skräddarsy så många betalningslösningar som möjligt på egen hand en bromskloss. Billmate behövde renodla sin verksamhet och fokusera på den egna plattformen.   

LÖSNING

Ett gott samarbete leder nästan alltid till ekonomisk tillväxt. Ett tydligt exempel är det arbete som Billmate och Ecomatic genomfört på kort tid.
För att klara expansionen har man tillsammans tagit fram modullösningar för den uppdaterade Magento 2-plattformen som nyligen lanserats.
Man har till exempel ett API för integrering av olika betallösningar. 

OM PROJEKTET

Billmates tekniske chef konstaterar att det som beställare gäller att veta vad man vill ha. Andreas Johansson talar av erfarenhet och menar att det i annat fall är svårt att prata i termer av kravspecifikation. Dessutom konstaterar han att relationen till leverantören blir lidande om den saknas. Även samarbetspartnern på andra sidan måste veta vad den klarar och inte lova tjockt och hålla tunt. Just ansvarsdelen är något som han lyfter fram som den största fördelen med att samarbeta med Ecomatics utvecklare. Där många leverantörer skyller ifrån sig fokuserar Ecomatic på resultat.

”– I stället för att prata runt problemen ser Ecomatic lösningar på saker och ting. Det är den stora skillnaden mot andra leverantörer.”


Andreas Johansson, Cheif Technical Officer, CTO, på Billmate.

Mer om Billmate

Med fokus på den nordiska marknaden är Billmate AB i Malmö sedan 2014 ett snabbt växande företag som hanterar heltäckande betallösningar för e-handelsföretag. Moderbolaget Invoice Finance AB är starka på fakturaköp och steget in i den digitala världen var kort. Starten av Billmate var därför en logiskt lösning.

Expansionen tog ordentlig fart när Johan Lindberg kom in i verksamheten. Lindberg är idag verkställande direktör för båda bolagen. Med säte i Malmö sträcker sig kundkretsen långt utanför Skåne och täcker i dag hela Sverige. 2017 belönades Invoice Finance AB med Dagens Industris Gazellpris för högsta kreditvärdighet.
2018 har Billmate cirka 500 anslutna webbutiker.

SE ANDRA KUNDSTUDIER

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Billmate

Billmate

Billmate växer så det knakar. Genom att involvera Ecomatic för integrationen av betallösningar har man kunnat fortsätta tillväxten utan att drabbas av flaskhalsar med åtföljande växtvärk.

Pin It on Pinterest