Vad är Magento?

En funktionsrik, skalbar plattform som erbjuder
återförsäljare den ultimata e-handelslösningen.

läs mer

Magento är den populäraste e-handelsplattformen i världen med över 250 000 aktiva installationer. Magento utvecklar sin kod kontinuerligt och funktioner samt uppdateringar kommer löpande.

Magento används av flera av världens största e-handelsföretag och stödjer avancerad internationell e-handel med väldigt bra stöd för integration mot externa system.

Fördelar med Magento:

Öppen Källkod

Magento är utvecklat med öppen källkod med objektorienterad PHP5 (Zend Framework). Detta innebär att många utvecklare världen över har tillgång till systemet och ständigt utvecklar och förbättrar det. Den breda användarbasen ger upphov till en stor mängd färdigprogrammerade moduler och funktioner som gör plattformen både mer flexibel och kraftfull. Med öppen källkod har plattformen högre kvalitetssäkring, snabbare produktutveckling och fler översättningar.

Sökmotoroptimering

Att ha en tilltalande och väl fungerande webbshop är inte tillräckligt för att bli framgångsrik. Det krävs också att besökare hittar sidan. En avgörande faktor för att attrahera nya besökare är därför sökmotoroptimering, som gör att din webbshop hamnar högt upp på sökmotorernas listor. Med Magento får du garanterat tillgång till de mest populära sökmotorerna för varje produkt och kategori.

Flexibelt

Med Magento får du en svårslagen kontroll över din e-butik och tillgång till en stor mängd olika funktioner som kan anpassas efter verksamhetens behov. Dessa funktioner kan pusslas ihop efterhand och byggas ut när verksamheten förändras eller växer. Med Magentos skräddarsydda plattform kan alla skapa unika e-butiker avseende utseende, funktion och storlek.

Skalbart

Med Magento finns det stöd för att utöka din e-handel från den lilla webbshopen till den stora internationella e-handelsbutiken med tusentals produkter, flera språk och valutor. Ett företags behov kan förändras snabbt. Magento erbjuder därför ett helt skalbart system som gör det enkelt för dig att växa.

Säkert

Magento ägs av Ebay och används världen över. Ebay är angelägna om plattformens framgång och säkerhet. Med Magento är du alltid trygg eftersom systemet är driftsäkert, under ständig bevakning och har stöd av bland annat PCI DSS säkerhetsstandard.

Integrerbart

Magento är uppbyggt så att systemet ska kunna komplettera din redan etablerade verksamhet. Magento kan därför integreras i olika affärssystem så att du lätt kan starta och driva din e-handel.

Pin It on Pinterest