Eloped

Ett fordon skapar frihet. Det kan handla om att på egen hand kunna ta sig till mataffären eller att enkelt pendla till och från arbetsplatsen i storstaden. Med hjälp av Ecomatic får Eloped chansen att påverka fler människors liv och förändra det – till det bättre. En mer tillgänglig och hållbar värld för alla!

Malmöbaserade Eloped har sedan 2007 revolutionerat elfordons-branschen och är påväg mot ännu en expansion. Ecomatic är stolta över att valet föll på oss när en ny e-handelspartner skulle väljas. Att vi får vara en del av denna resa mot en mer hållbar och tillgänglig värld är för oss både stort och viktigt.

UTMANING

Eloped var på jakt efter en skalbar plattform. Det ansåg dem inte fanns i deras dåvarande e-handelslösning och de behövde helt enkelt efter en webplats där de skulle kunna växa och expandera ut i Europa. Att sälja produkter online för 10-tusentals kronor ställer högre krav på en e-handel och kunden måste känna stor tillit för att beställa dyra och avancerade produkter online. Ecomatic behövde alltså implementera flertalet betalningslösningar, se till att sidan var tillgänglig på flera språk samt att lagerstatus, leveranstid och ledtid hela tiden var solklart för kunderna. Implementeringar av smidiga leveranslösningar var också av största vikt.

 

 

 

LÖSNING

I en ny, stilren och lättnavigerad webbshop har Ecomatic specialanpassat Magentos kampanjmotor unikt för det växande transportbolaget. Samordning och styrning av produktflödena har förbättrats och fler betalningslösningar erbjuds.

Anders Schoug, affärsutvecklare på Ecomatic

“Vi har haft en bra dialog med Eloped genom hela projektet och är mycket nöjda med resultatet. Målet var att skapa en skalbar och användarvänlig webshop. Att lägga till flertal språk, betalnings-och leveransalternativ har varit viktiga parametrar för att skapa en sida med kunden i fokus. Eloped står inför en expansion i norden och tillsammans har vi jobbat strategiskt med att ta fram en plan som går att sätta i verket nu men som också ger dem möjligheter att utvecklas framåt. När det gäller mer komplexa produkter så som elfordon som innebär en större investering, ställs också högre krav på E-handeln. Det var där Ecomatic kom in i bilden.”

Boo Persson, grundare & VD på Eloped

-“Vi är mycket nöjda med valet av Ecomatic och det arbete som de utfört. Allt har skötts enligt plan och dialogen har alltid varit öppen och välfungerande. En extra service som vi tycker är unik för Ecomatic är de ideér och tankar Anders kommer med. De får oss att utvecklas och växa som e-handelsföretag. Det är väldigt värdefullt och en kompetens man inte hittar överallt. ”

Mer om Eloped

Sedan starten 2007 har Eloped i Malmö erbjudit elfordon som är designade för att passa svenska förhållanden och som består av högkvalitativa komponenter för att ge en fulländad användarupplevelse. Deras Elmopeder och övriga elfordon produceras genom kvalitetssäkrade leverantörer i några av världens största fordonsfabriker.

SE ANDRA KUNDSTUDIER

Light My Fire

Light My Fire

Vi har fått en ny kund i Malmöbaserade och innovativa företaget Light My Fire. Företaget som producerar smarta produkter för aktiva livsnjutare i miljöcertifierad plast och distribuerar varor till hela världen. Den mest kända produkten är nog deras “Spork”, som är en kombination av en sked och en gaffel.

Lilly Nails

Lilly Nails

Med en expansiv tillväxt sedan starten 2008 är Göteborgsbaserade företaget Lillynails idag en ledande distributör av professionella nagel- och fransprodukter. Med en väl utvecklad e-handel och ett nytt implementerat lagerstöd är siktet inställt på att fortsätta växa genom att sälja högklassiga produkter till utbildade diplomerade nagelterapeuter.

Pin It on Pinterest