Zatista

Zatista visar nålarna i höstacken –
Zatistas webbshop är skräddarsydd för att erbjuda köpare och säljare ett smidigt sätt att snabbt hitta rätt i en uppsjö av konst i en rad olika stilar. Webbshoppen har blivit en modern
e-handelsbutik där produkten framhävs på ett tilltalande sätt.

UTMANING

Zatista kände att en marknadsplats för handel med konst måste matcha utbudet och därför ville
man ge sin e-handelsbutik en snygg design. Dessutom ville bolaget på ett smidigt sätt
sammanföra konstnärer med konstköpare.
Sajten skulle vara dynamisk och ge en intuitiv
funktionalitet i allt från desktop till mobila enheter.

LÖSNING

Den implementerade smarta funktionen med taggning gör det möjligt att filtrera till exempel konstverk, konstnärer och genrer efter den smak och det behov varje köpare har. Zatista kan därmed erbjuda tusentals unika originalverk från konstnärer från flera av världens länder.
Som konstintresserad erbjuds du en interaktiv och trygg community för handel med kvalitetskonst. Med den avancerade sökmotorn hittar de flesta besökare rätt med ett fåtal klick.

There seems to be something for every art lover at Zatista with a great variety of artwork. I also like the ability to refine the search by type, medium, style, price, size etc. I enjoy reading the background of theartists too. The only complaint that I have is the amount of time I spendbrowsing… but I enjoy every minute of it!”

Maureen, Zatista Customer

Mer om Zatista

Den amerikanska sajten zatista.com, grundad 2008, är en av USA:s största internetbaserade marknads- och mötesplats för konstköpare och konstnärer. Bakom Zatista finns grundaren och verkställande direktören Pete Borowsky. All den konst som visas är bedömd och noga utvald av konstexperter och handeln, som också omfattar fotokonst, sker endast med originalverk.

SE ANDRA KUNDSTUDIER

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

Billmate

Billmate

Billmate växer så det knakar. Genom att involvera Ecomatic för integrationen av betallösningar har man kunnat fortsätta tillväxten utan att drabbas av flaskhalsar med åtföljande växtvärk.

Pin It on Pinterest