Om Ecomatic

Vår passion är e-handel, Magento och nöjda kunder.

läs mer

Ecomatic bygger, driver och utvecklar skräddarsydda e-handelslösningar. Vi lägger stor vikt vid att driva trafik till din webshop, förvandla besökare till kunder och skapa effektiva orderprocesser. Ecomatic är proffs på design för tillväxt. Vår passion är e-handel och nöjda kunder. Vi lever och brinner för det vi gör. Vi gör det därför med Magento.

Med eller utan bakomliggande orderhanteringssystem vet Ecomatic vad kostnadseffektiv administration och hantering betyder i alla lägen i alla bolag. Ecomatic har 20 års erfarenhet av e-handel och vi fortsätter bygga. I sex år har vi utvecklat Magento och trygga kundleveranser. Vi ställer upp med två seniora e-handelsutvecklare, två projektledare och tre Magento-utvecklare samt en designer.

Trygghet och respekt

Likt ursprungsamerikanerna som lyssnade efter bufflar har vi örat mot marken för att känna av vad som rör sig. Fler och fler lyssnar nu också efter Ecomatic och Magento. Vår insikt om dynamikens betydelse i en föränderlig värld av marknader gör att Ecomatic lätt kan möta dina behov och lösa dina problem. För detta får du också tillgång till vår offshoreavdelning med 14 certifierade back- och frontendutvecklare.

Av respekt för våra användare vidareutbildas våra utvecklare och designers löpande i Magento. På så sätt kan vi skapa en långsiktig trygghet för våra kunder. Närmast som en självklarhet är de certifierade av Magento för att bibehålla dess strikta riktlinjer.

Personligt och nära

Ecomatic har med andra ord en lång historia som leverantör av verksamhetskritiska system. Det omfattar både produktions- och logistiklösningar. Vi vet betydelsen av rätt teknikval, användarvänlighet och leveranssäkerhet.

För att bibehålla en hög och jämn kvalitet ligger vårt fokus i en personlig relation där du som kund alltid har nära till en ansvarig projektledare. Varje kund har därför en senior affärsutvecklare som tillsammans med dig och en projektledare ser till att ditt företag alltid har de senaste lösningarna inom Magento och det senaste inom marknadsföring online.

Tillsammans fokuserar vi på konvertering, merförsäljning och lönsamma arbetsprocesser. Våra kunders framgång är vår framgång!

Vårt team

Pontus Geborek

Pontus Geborek

VD och Projektledare

Anders Schoug

Anders Schoug

Strategisk affärsutveckling

Henrik Löfström

Henrik Löfström

CTO

Robin Håkansson

Robin Håkansson

Support

Daniel Nilsson

Daniel Nilsson

Utvecklare

Johan Malmström

Utvecklare

Fredrik Henge

Fredrik Henge

Säljambassadör

Pin It on Pinterest