Om Ecomatic

Vår passion är e-handel, Magento och nöjda kunder.

läs mer

Ecomatic har 19 års erfarenhet av e-handel, varav 6 års erfarenhet av Magento och kundleveranser. Vi bygger, driver och utvecklar skräddarsydda e-handelslösningar och lägger stor vikt vid att driva trafik till webshopen, förvandla besökare till kunder och skapa effektiva orderprocesser, samt kostnadseffektiv administration och hantering. Med eller utan bakomliggande orderhanteringssystem.

Ecomatic består i dagsläget 2 e-handels seniora affärsutvecklare, 2 projektledare, 3 backend Magento utvecklare och en designer. Vid behov och större projekt tar vi även in våra offshore utvecklare som består av 14 certifierade backend och frontendutvecklare.

Ecomatics utvecklare och designers utbildas löpande av Magento, för att säkra upp att högsta möjliga leveranskvalité erbjuds. Utvecklarna är också certifierade av Magento för att höja kvaliteten ytterligare samt säkerställa så att Magentos riktlinjer följs på bästa sätt.

Ecomatic har också en lång historia som leverantör av verksamhetskritiska system, bl.a. produktions- och logistiklösningar, där teknikval, användarvänlighet, leveranssäkerhet och kvalitet är avgörande.

Ecomatics fokus ligger i en kundnära personlig relation där man som kund har en ansvarig projektledare som ansvarar för huvudkontakten mot kund. Varje kund har även en senior affärsutvecklare som tillsammans med kund och projektledare säkrar upp att kunden alltid har de senaste lösningarna inom Magento och online marknadsföring, med fokus konvertering, merförsäljning och effektiva arbetsprocesser. Våra kunders framgång är vår framgång!

Vår passion är e-handel, Magento och nöjda kunder. Vi lever och brinner för det vi gör, vilket du som kund märker tydligt i vår kvalité och engagemang!

Välkommen till Ecomatic!

Pin It on Pinterest