PADELCOURT NO.9

UTMANING

Växande affärsnätverk
För att underlätta arbetet med affärsnätverket, som idag består av ett 70-tal företag, behövdes en medlemsportal med en e-handelslösning. Struktur och förenkling av de administrativa arbetsuppgifterna för Padelcourt no. 9 behövdes och kommunikationen medlemsföretagen önskades förbättras. Padelcpurt ville därmed att det skulle bli enklare att koppla ihop rätt padelpartner med rätt företag.

Det kommer därmed att bli enklare att koppla ihop rätt padelpartner med rätt företag.

LÖSNING

När plattform skulle väljas föll valet på WordPress då det är en användarvänlig plattform med stor flexibilitet. Det togs då fram, med hjälp av vår e-handelslöning – en helt ny hemsida och en medlemsportal som är helt unik för Padelcourts medlemmar. Denna portal gör det enklare för medlemmar att kommunicera med varandra och med Padelcourt själva. Här missar man inga nyheter, turneringar eller frukostseminarium. Nu när grunden är lagd, med en ny stilren webbsida, kommer det med hjälp av vår e-handelslösning adderas på fler digitala lösningar framöver för att göra tillgängligheten större för alla kunder i hallens Adidas shop.

Vi på Ecomatic, som självklart är en del av affärsnätverket, är väldigt glada att vi fått förtroendet att bygga den nya hemsida och medlemsportalen, samt vara en digital partner till Padelcourt no. 9 och stötta dem med hjälp av vår e-handelslösning.

Mer om Padelcourt no.9

Padelcourt no. 9 är idag en välbesökt padelanläggning i Höllviken som öppnades 2018. En mötesplats där alla är välkomna, från juniorer till elitspelare. Ambitionen är att skapa en anläggning där alla delar passionen för sporten samtidigt som de värdesätter hög kvalitet, bra service, stor tillgänglighet och fina träningsmöjligheter

SE ANDRA KUNDSTUDIER

Light My Fire

Light My Fire

Vi har fått en ny kund i Malmöbaserade och innovativa företaget Light My Fire. Företaget som producerar smarta produkter för aktiva livsnjutare i miljöcertifierad plast och distribuerar varor till hela världen. Den mest kända produkten är nog deras “Spork”, som är en kombination av en sked och en gaffel.

Malmö Redhawks

Malmö Redhawks

Malmö Redhawks har under många år försökt hitta den bästa lösningen för oss och har gått från att äga hela processen själv till hel-outsourcat med Intersport. Ecomatic tog fram en ny stilren och funktionell design, och byggde en webbshop baserad på e-handelsplattformen WordPress, med WooComerce som Malmö Redhawks kunde arbeta med.

Pin It on Pinterest