Våra tjänster

Vad kan vi göra för dig?

Vi gör allt för att möta de förhoppningar och förväntningar våra kunder har. Vi hittar därför lösningar på det mesta. Allt från integrationer av PIM-system för stora B2B-företag, till en mindre e-handel.

E-Handelslösningar

Vi bygger inte bara infrastruktur för e-handel, utan skapar lösningar för varje unikt företag. Det finns ingen “one size fits all” helt enkelt. Alla behov, utgångslägen och målbilder är unika för alla företag och därför bör planeringen och skapandet av en e-handelslösning betraktas som sådant också. Vi bygger i Magento, WooCommerce och WordPress och tillsammans med dig tar vi fram en skräddarsydd lösning. 

UX & Solution Design

Att bara ha en webshop är inte alltid nog för att dina kunder ska vara nöjda. Det krävs också att sidan är väl anpassad efter just dina unika kunder. Vilka funktioner är viktiga för dem? Våra utvecklare programmerar alltid med användarvänligheten i fokus och många års erfarenhet gör att fingertoppskänslan för användaren är väl utvecklad.

Utveckling

Våra utvecklare är ständigt på jakt efter nya lösningar. Vi älskar utmaningar och att föra den digitala världen framåt. Digitalisering och utveckling av digitala lösningar för privatpersoner och företag är något som ligger Ecomatic nära hjärtat. Många har vi idéer men det är sällan vi gör dem tillverklighet. De flesta av våra e-handelslösningar har börjat från en liten idé, men med hjälp av våra utvecklare har Ecomatics kunder fått se sina idéer förvandlas till verklighet.

Intranät

Att kommunicera med varandra när man driver olika butiker och webshoppar är A & O för en effektiv vardag. Vi på Ecomatic förstår utmaningen med den nya omnikanalshandeln där engagemang och god kommunikation måste finnas över olika plattformar. Vi utvecklar därför intranät som gör detta lättare för er. Se de fantastiska resultat som Golfstore såg efter implementerandet av ett intranät.

PIM

Vi är stolt Akeneo-partner vilket innebär att vi implementerar och integrerar deras PIM-system hos er. Akeneo är ett av världens främsta PIM-system och ett sådant är närmast hygienfaktor om man driver en större e-handel där man har olika produkter i omlopp. Att snabbare få ut produkter på marknaden kan vara avgörande för din konkurrenskraftighet och det är bara en av de fördelar du kan få av ett PIM-system.

Support

Med Ecomatic så får du en långvarig samarbetspartner. Vi blir en del av er och ni blir en del av oss. Därför får du alltid support av oss när du stöter på problem.

Integrationer

Våra e-handelslösningar är uppbyggda så att systemet ska kunna komplettera din redan etablerade verksamhet. Vi kan därför integrera det mesta i olika affärssystem så att du lätt kan starta och driva din e-handel. Vi integrerar alla dina system så du har allt på en plats.

Pin It on Pinterest