Intranät

Att kommunicera med varandra när man driver olika butiker och webshoppar är A & O för en effektiv vardag. Vi på Ecomatic förstår utmaningen med den nya omnikanalshandeln där engagemang och god kommunikation måste finnas över olika plattformar. Vi utvecklar därför intranät som gör detta lättare för er. Se de fantastiska resultat som Golfstore såg efter implementerandet av ett intranät.

PIM

Vi är stolt Akeneo-partner vilket innebär att vi implementerar och integrerar deras PIM-system hos er. Akeneo är ett av världens främsta PIM-system och ett sådant är närmast hygienfaktor om man driver en större e-handel där man har olika produkter i omlopp. Att snabbare få ut produkter på marknaden kan vara avgörande för din konkurrenskraftighet och det är bara en av de fördelar du kan få av ett PIM-system.

Integrationer

Våra e-handelslösningar är uppbyggda så att systemet ska kunna komplettera din redan etablerade verksamhet. Vi kan därför integrera det mesta i olika affärssystem så att du lätt kan starta och driva din e-handel. Vi integrerar alla dina system så du har allt på en plats.

UX-Design

Att bara ha en webshop är inte alltid nog för att dina kunder ska vara nöjda. Det krävs också att sidan är väl anpassad efter just dina unika kunder. Vilka funktioner är viktiga för dem? Våra utvecklare programmerar alltid med användarvänligheten i fokus och många års erfarenhet gör att fingertoppskänslan för användaren är väl utvecklad.

Pin It on Pinterest