Malmöbaserade Eloped har sedan 2007 revolutionerat elfordons-branschen och är påväg mot ännu en expansion. Ecomatic är stolta över att valet föll på oss när en ny e-handelspartner skulle väljas. Att vi får vara en del av denna resa mot en mer hållbar och tillgänglig värld är för oss både stort och viktigt.

Eloped anser att elfordon är pjäsen som kommer spela en avgörande roll för att uppnå ett hållbart och effektivt transportsystem i framtiden och vi kan inte annat än att hålla med. Stadsbilden har och kommer att förändras och i takt med det kommer det krävas hållbara alternativa transportmedel. Ett fordon skapar frihet. Det kan handla om att på egen hand kunna ta sig till mataffären eller att enkelt pendla till och från arbetsplatsen i storstaden. Oavsett så har Eloped lösningarna och kommer vara en stor del av framtiden.

Anders Schoug – projektledare och grundare av Ecomatic berättar mer om projektet.

-“Vi har haft en bra dialog med Eloped genom hela projektet och är mycket nöjda med resultatet. Målet var att skapa en skalbar och användarvänlig webshop. Att lägga till flertal språk, betalnings-och leveransalternativ har varit viktiga parametrar för att skapa en sida med kunden i fokus. Eloped står inför en expansion i norden och tillsammans har vi jobbat strategiskt med att ta fram en plan som går att sätta i verket nu men som också ger dem möjligheter att utvecklas framåt. När det gäller mer komplexa produkter så som elfordon som innebär en större investering, ställs också högre krav på E-handeln. Det var där Ecomatic kom in i bilden.”

Hur känner ni såhär i efterhand om Ecomatic som leverantör? 

-“Vi är mycket nöjda med valet av Ecomatic och det arbete som de utfört. Allt har skötts enligt plan och dialogen har alltid varit öppen och välfungerande. En extra service som vi tycker är unik för Ecomatic är de ideér och tankar Anders kommer med. De får oss att utvecklas och växa som e-handelsföretag. Det är väldigt värdefullt och en kompetens man inte hittar överallt. ”

Boo Persson, VD & Ägare på Eloped

 

Psst! Du kan nu beställa ditt eget elfordon genom Eloped.se och få det levererat direkt hem!

Här kan du läsa om tidigare projekt vi på Ecomatic gjort!

Pin It on Pinterest