Att SEO och SEM  är något man löser i en handvändning tror jag inte speciellt många skulle våga påstå. Det är snarare tidskrävande, frustrerande och utmanande. Besitter du inte kunskapen själv så är det inte en dålig idé att konsultera ett gäng experter som kan få fart på din digitala marknadsföring. Vi på Ecomatic har därför teamat upp med specialistbyrån Brath för att kunna erbjuda er kvalitativ hjälp inom just inom SEO, SEM, Facebook och Google Ads.

Brath är ett företag grundat i Örnsköldsvik, men med kunder över hela världen. Vi vet inte om det är deras norrländska arv som gör att de med stort hjärta och hårt slit gör deras yttersta för att du som kund ska lyckas. Eller om det beror det på att dem förstått att bästa sättet att bygga hållbara affärer, är att varje gång överträffa sig själv och leverera ännu lite bättre. Brath finns i Örnsköldsvik och Stockholm och drivs av syskonen Magnus och Maria Bråth. Du är således i mycket trygga händer.

Brath har även mottagit priser inom en rad områden varav Bäst i Branschen, Årets Normbrytare och DI Gasell, två gånger, är några exempel. De arbetar aktivt för att vara en värdefull och trygg partner och det är det arbetet som ger sådana resultat.

Nordfönster har samarbetat med Brath i snart två år. Vi är supernöjda med den hjälp vi fått att snabbt komma högst upp i rankingen på dom sökord vi såg som viktiga för vår bransch. Att vi haft samma kontaktperson hela tiden ser vi som en stark fördel. Dialogen är alltid professionell och lättsam vilket skapar en bra relation. Vi rekommenderar gärna Brath vidare.

Daniel Näslund, VD Nordfönster
Hur arbetar Brath med SEO? 
  1. Onsite SEO – Genomgång av teknik, innehåll och sökordsanalys för hemsidan/webshopen.
  2. Auktoritetsbygge – Långsiktigt arbete med att bygga upp sajtens auktoritet och göra er slagkraftigare mot konkurrenter.
  3. Uppföljning – SEO är iterativt, alla stegen behöver upprepas om och om för att fortsätta förbättra resultaten.

Tidigare problem med sin SEO är inte ovanligt hos de som söker sig till Brath, och då kan det krävas en lite annorlunda approach. Ibland kan eget arbete eller tidigare arbete gjort av en annan SEO-byrå vara ett hinder för hemsidan eller webshopens prestation. Här krävs en annan ingång i starten av sökmotoroptimeringen och på Brath finns erfarenhet av att lösa även de svåraste problemen.

Grundpelare i Braths SEO-arbete

Analys

Som första steg i arbetet genomförs en fullständig analys enligt ovan som sedan ligger till grund för allt som kommer sedan. Detta genomförs inte bara en gång utan är ett levande dokument som kan förändras efter olika, nya företeelser.

On Page arbete

Förändringar på sajten behöver göras kontinuerligt för ett lyckat arbete med SEO och här är Brath alltid tillgänliga för råd och rekommendationer. De utgör själva inga ändringar på hemsidan i fråga. Det finns alltid goda anledningar att behålla kontrollen över din egen site och vad som faktiskt utförs där. Däremot agerar vi gärna kommunikatörer och kan sköta kontakten direkt med din webbyrå eller utvecklare. Detta underlättar arbetet för oss båda och misskommunikation undviks. SEO behöver genomförs tillsammans och bland några Braths projektassistenter kommer du hitta en bra lagledare.

Dashboard och rapport

Du får en dashboard skapad för att utvärdera er SEO med dagliga datauppdateringar och rapporter mottar du varje månad.

 

Vill du läsa mer om Brath gör du det här, och är ni intresserade av ett samarbete med dem är det bara att kontakta oss på Ecomatic här.

 

 

Pin It on Pinterest