Vi är glada att välkomna vår nya säljambassadör, Fredrik Henge till Ecomatic. Fredrik har en imponerande bakgrund som elitgolfare och har även erfarenhet som e-commerce manager. Han har tidigare bland annat jobbat på CDON och på ProSupport.

– Det känns väldigt roligt att Fredrik kommer in och backar upp vår säljavdelning. Med hans spännande bakgrund från idrottsvärlden och med hans erfarenhet av e-handel och digitalisering, är det en klockren “match”, säger Frida Myllenberg, sälj- & marknadsansvarig på Ecomatic.

Välkommen Fredrik, berätta lite om dig själv?
– Jag har en bakgrund som elitidrottare, då jag spelade golf professionellt under 15 år, varav 5 år på Europatouren, fram till 2012. Sedan dess har jag jobbat med e-handel och digitalisering.

Har du helt lämnat golfen?
– Nej, inte alls. Efter att jag slutade spela 2012 tog jag ett break från golfen i nästan fem år. Lyckligtvis hittade jag tillbaka till intresset och spelar och tränar numera så ofta jag hinner. Dessutom hittar ni mig som golfinstruktör några dagar i veckan på Hylliekrokens Golfakademi här i Malmö.

För att lyckas som professionell golfspelare behövs bland annat ett starkt psyke. Vad mer tar du med dig som före detta elitidrottare in i affärsvärlden?
– Framförallt drivet att hela tiden vilja utvecklas och motivationen att göra varje dag till den absolut bästa.

Vad blir din roll på Ecomatic?
– Min uppgift blir främst att hitta nya kunder till Ecomatic. Jag ser mig själv, med tanke på min erfarenhet inom e-handel/digitalisering lite som navet mellan kunden och Ecomatic.

Dela med dig av en dold talang?
– Att jag lärde mig som 43-åring att göra en muscle-up.

Vem är din förebild?
– Roger Federer – en otrolig idrottsman och människa både på och utanför tennisbanan.

Vi ser fram emot att jobba tillsammans med Fredrik och kanske passar vi på att förbättra golfsvingen också. Vill du komma i kontakt med Fredrik, når du honom på: [email protected]

Pin It on Pinterest