Tidigare händelser i världen som liknar den vi har nu, som när Sars drabbade Sydkorea för ett antal år sedan skapade en beteendeförändring hos konsumenterna. Under den krisen valde fler att handla online och den beteendeförändringen som skedde
då visade sig bli permanent. Vilket betyder att konsumenten i hög grad fortsatte att handla på nätet även efter krisen var över.

Den kris vi nu har visar återigen vikten av att kunna möta kunderna digitalt oavsett om du säljer till konsumenter eller till företag.

För att som företagare överleva denna kris gäller det att ställa om, tänka nytt, snabba på digitaliseringen och fortsätta att utveckla sin verksamhet. Alltså inte ställa in – utan ställa om!

Därför gäller det att ställa om siktet och anpassa din verksamhet efter marknadens behov. Eftersom fler och fler väljer bort den fysiska butiken och önskar en hög tillgänglighet att jämföra, välja och köpa på distans, så ökar trycket på företag att ha bra produktpresentationer, öka tillgängligheten, att kunna leverera i tid, utöka alternativen i leveransen samt att utöka sitt sortiment efter kundernas efterfrågan.

Vi har genom vår långa erfarenhet av e-handel verktygen och kunskapen att på kort tid anpassa befintliga e-handelssystem och/eller utveckla och bygga nya e-handelsplattformar för bolag som mer eller mindre nu tvingas till att börja sälja sina varor digitalt för att överleva.

Våra duktiga systemutvecklare och strategiska affärsutvecklare står redo att hjälpa dig. Kontakta oss på [email protected].

 

Vårt supererbjudande, spara upp till 25%

Boka ett kostnadsfritt möte med Anders & Pontus för att diskutera digitalisering och E-handel. Då kan vi ge dig tips och råd kring dina befintliga lösningar, eller second opinion i en upphandling eller ett förslag på en ny lösning.

Just nu har vi också specialerbjudande på nya lösningar för nya eller gamla kunder. Vi har ledig kapacitet under Maj-Augusti och har därför möjlighet att ta in flera nya kunder till specialpris. Då kan vi lova både snabbast möjliga leverans till bästa möjliga pris! Spara upp till 25 %.

Skriv “nowornever” i ämnesraden när du kontaktar Anders Schoug på [email protected] eller 0705-940550

Pin It on Pinterest