Nu lanserar Padelcourt no. 9 sin nya webbsida tillsammans med Ecomatics e-handelslösning där målet är att skapa ett community för alla hallens besökare och medlemmar. Valet av plattform föll på WordPress då det är en användarvänlig plattform med stor flexibilitet.

Växande affärsnätverk
För att underlätta arbetet med affärsnätverket, som idag består av ett 70-tal företag, byggdes en medlemsportal med vår e-handelslösning, som är unik för nätverkets medlemmar. Detta kommer att underlätta de administrativa arbetsuppgifterna för Padelcourt no. 9 och det kommer även leda till en ökad interaktion mellan medlemsföretagen. Det kommer därmed att bli enklare att koppla ihop rätt padelpartner med rätt företag.

Kolla gärna in den nya webbsidan här: www.padelcourt9.se

Det händer fler spännande saker framöver på Padecourt no. 9. Nu när grunden är lagd, med en ny webbsida, kommer det med hjälp av vår e-handelslösning adderas på fler digitala lösningar framöver för att göra tillgängligheten större för alla kunder i hallens Adidas shop. Till sommaren kommer även en andra hall öppnas upp i Värnamo med allt vad det innebär.


Ludvig Lundh och Jonas Myllenberg, Padelcourt no. 9 Höllviken.


Padelcourt no. 9 startades av Markus Rosenberg och Erling Pålsson 2018.

Vi på Ecomatic, som självklart är en del av affärsnätverket, är väldigt glada att vi fått förtroendet att bygga den nya hemsida och medlemsportalen, samt vara en digital partner till Padelcourt no. 9 och stötta dem med hjälp av vår e-handelslösning.

I dessa tider ser vi alla vikten av att vara digitala och kunna möta vår kunder och samarbetspartners när och där de vill. Är du i behov av att diskutera digitalisering och E-handel? Då kan vi ge dig tips och råd kring dina befintliga e-handelslösningar, eller second opinion i en upphandling eller ett förslag på en ny lösning. Kontakta: Anders Schoug, [email protected]

Foto: Grannskapet, Johan Wilén

 

 

Pin It on Pinterest