Våra partners

För att kunna leverera en komplett lösning som täcker alla dina behov
samarbetar vi med speciellt utvalda partners inom flera områden.

läs mer

Billmate

Billmates vision är att erbjuda den bästa och mest prisvärda betallösningen för e-handlaren som vill växa. Ingen kund är för liten eller för stor för oss och vår grundinställning är att alla ska ha råd till en heltäckande betallösning!

Eseco

Med våra webbaserade affärssystem och vår långa erfarenhet, får du snabbt kontroll över din verksamhet och dessutom lönsamhet i din e-handel och omnihandel. Det är så vi sparar tid & pengar åt bolag i tillväxtfas.

Touchize

Mobiltrafik har exploderat under senare tid. Men mobilkonvertering ligger fortfarande efter. Det betyder att dagens sätt att anpassa en webbutik till mobil måste lösas. Så vi bestämde oss för att förenkla mobil shopping, sänka barriären mellan inspiration och inköp.

Divit

We are first and foremost software agency that creates easily deployed solutions on any platform anywhere in the world. We provide you with fully integrated turn-key solutions, and consulting on acquiring the most affordable required hardware available in your country.

Nerds of Sweden

Nerds of Sweden är grunden för ett växande nördimperium. Vi är en samlingsplats för nördar av alla slag och vi förmedlar kunskap och kompetens. Vi har skapat ett forum och en samlingsplats för kompetenta eldsjälar, eftersom nörd egentligen bara är ett annat ord för expert.

EmbeddedErp

With Embedded ERP you can efficiently manage stock, purchasing, and order fulfillment. All these professional features are embedded in the Magento admin panel, which allows for synchronization without any additional software.

Pin It on Pinterest