Ecomatic – en Magentobyrå med lång erfarenhet under nytt tak

För att möta efterfrågan på kompetens inom e-handelsområdet i södra Skåne startade Pontus Geborek Ecomatic. Byrån erbjuder via Adobeägda e-handelsplattformen – Magento – helhetslösningar inom e-handel. Magento förfogar över lösningar för både stora och små verksamheter, som precis som vi vill ligga i framkant.

Lång erfarenhet

Pontus Geborek har lång erfarenhet av systemutveckling, e-handel och Magento. Efter att ha drivit Geborek Solutions under en period upptäckte han att det fanns en stor efterfrågan på Magentokompetens i södra Skåne. Magentouppdragen rullade på och Pontus kände snabbt att han ville kunna erbjuda sina kunder ett mera långsiktigt partnerskap och engagemang.

–Att utmana kunderna och göra allt för att främja deras tillväxt ser jag som en självklarhet, säger Pontus Geborek. Även om de flesta som arbetar med e-handel ofta uttrycker samma sak så är det få som har en uttalad strategi för hur det ska fungera i praktiken.

Passionerad kompetens för Magento

För att positionera Ecomatic som en helhetsleverantör av e-handlesplattformen Magento har Pontus tagit in experthjälp i form av seniora affärsutvecklare, Styrelse och en Advisory Board. Tillsammans har de 20 års erfarenhet av att bygga upp, driva och leda framgångsrik e-handel. Fem års erfarenhet av Magento gör dessutom Ecomatic till en tillförlitlig leverantör av just Magentoprojekt.

–Vår passion är e-handel, Magento och nöjda kunder, säger Geborek. Vi besitter spetskompetens inom olika fokusområden och har en djup praktisk förståelse för e-handel. Vi har samlat all kunskap under samma tak så att våra kunder bara har en enda samarbetspartner. Målet är att kunna leverera de bästa e-handelslösningarna för våra kunders unika behov. Vi jobbar nära våra kunder och verksamheter. På så sätt kan vi skapa långsiktiga relationer i alla led.

–Dessutom har vi fyra jätteduktiga och engagerade medarbetare som jobbar hos oss, samt tillgång till ett stort utvecklingsteam vid större projekt. Vi vill inte begränsa oss då vi vet att lyhördhet och flexibilitet är nyckeln till framgång i en snabbrörlig och föränderlig värld.

–Vi har ett tätt samarbete med viktiga partners som erbjuder till exempel affärssystem för e-handel och betallösningar. Med hjälp av våra affärsutvecklare och partners kan vi erbjuda specialistkunskap, kompetens och lösningar för de unika utmaningar som varje verksamhet står inför.

–Avslutade projekt inkluderar Eloped, Malmö Redhawks och Veidec, och just nu arbetar vi för fullt med att leverera ett antal spännande projekt. Vi hoppas på ännu fler kunder framöver, så kontakta oss gärna om ni är intresserade av att rulla igång ett e-handelsprojekt eller bara vill ha ett bollplank inför framtida satsningar.

–Ecomatic finns på plats i Malmö. Adressen är Nordenskiöldsgatan 11 och du är välkommen att prata e-handel med oss.

Varmt välkomna!

Pin It on Pinterest