.

.

.

Specialistbyrå med fokus på lönsamhet

Brath hjälper er med allt från SEO och SEM, som både är lönsam och mätbar, till Google och Facebook Ads. I mer än femton år har Braths konsulter klurat ut svaren på de svåraste problemen inom ämnet och kan därav klassas som experter. Dem har mottagit priser inom en rad områden varav; Bäst i Branschen, Årets Normbrytare och DI Gasell, två gånger, är några exempel. De arbetar aktivt för att vara en trygg partner och det är det arbetet som ger liknande resultat.

Från dagen då byrån startade har de haft utgångspunkt i att det ska vara enkelt att samarbeta med dem. SEO blir lätt komplext, då behöver man en partner som kan vara okrånglig.

“Vare sig du vill nå nya kunder, öka din försäljning eller bygga varumärkeskännedom – med vår specialistkunskap om försäljning på nätet hjälper vi ditt företag att skapa tillväxt.”

Ökad försäljning

Braths tjänst för annonsering i sociala medier fokuserar på just det, ökad försäljning. Det är klart att varumärkeskännedomen ökar när man annonserar på Facebook men de är av åsikten att man ska mäta mer än hur mycket man syns. De anser att annonseringen ska få fart på försäljningen och det är således det dem lägger sitt fokus på.

 

Pin It on Pinterest